میز اول

تحلیل سیاسی

میز اول

تحلیل سیاسی

رژیم صهیونیستى
در بن بست سیاسى و نظامى

 

سرخطهاى تحلیلى و تبیینى

 

       5 دقیقه (زمان تخمینی مطالعه این متن)

       کلیدواژه: سرخطهاى تحلیلى ؛ رژیم صهیونیستى؛ کشتى لورى؛ جریان مقاومت؛ کشتى اسرائیلى

ↆ برای ادامه متن کلیک کنید.

1-   چهارمین انتخابات مجلس (کُنِست) در سرزمین‌هاى اشغالى برگزار گردید و نتانیاهو که اکنون تبدیل به نماد فساد و گستاخى و زوال این رژیم جعلى شده است علیرغم همه ترفندهاى رنگارنگ، موفق به تشکیل دولت نشد و کماکان نیاز به ائتلاف با احزاب دیگر ندارد. این شرایط بدترین شرایط ممکن براى این رژیم منحوس است. ادامه این شرایط و اصرار نتانیاهو براى ماندن در قدرت شرایط را براى صهیونیست‌ها دشوارتر خواهد کرد.

2-   یکى از شگردهاى نتانیاهو براى انحراف افکار عمومى جهان، ایجاد ناامنى‌هاى مقطعى و راهزنى‌هاى دریایى و حملات هوایى به کشورهاى محور مقاومت و ترور و ناامنى در این کشورهاست. نمونه این اقدامات را در حملات به سوریه و لبنان و غزه و کرانه باخترى و پایگاه‌هاى حشد الشعبى و ناامنى‌ها و خرابکارى و ترور در ایران در ماه‌هاى گذشته، مشاهده کردیم. طبیعى است صبر جبهه مقاومت در این مسیر آستانه‌اى دارد. به همین جهت در هفته‌هاى اخیر و براى دومین بار شاهد هدف قرار دادن کشتى‌هاى رژیم غاصب بودیم.

3-   ازجمله این اقدامات هدف قرار گرفتن یک کشتى تجارى اسرائیلى با نام «لورى» بامداد پنجشنبه 5 فروردین در دریاى عربى است. این کشتى غول پیکر از بندر حیفا در فلسطین اشغالى به قصد بنادر هند در حال حرکت بود که موشکى به آن اصابت کرد و آسیبهاى جدى دید.

4-   جالب اینجاست که کشتى لورى در دریاى عرب مورد هجمه قرار گرفت و نقطه اصابت موشک حدود 1000 کیلومتر از مرزهاى ایران فاصله دارد. بنابراین باید دید که این اقدام از سوى کدام کشور انجام شده است؟

5-   برخى از کارشناسان سیاسى در این باره نوشته‌اند: دولت اسرائیل ضعف دسترسى جغرافیایى جدى دارد و عملکرد نظامى‌اش محدود به نقاط خاصى مى‌شود اما دست ایران و متحدانش در نقاط حساس غرب و جنوب آسیا باز است. موشک‌هاى سرگردان که در دوران جنگ 8 ساله ایران و صدام به‌طور محدود در خلیج فارس ناوگان کشورهاى متخاصم به جمهورى اسلامى را هدف قرار مى‌داد دیگر موضوعیت ندارد و جغرافیاى دوردست و اقیانوس‌ها مى‌تواند محل پاسخ‌ها و تسویه‌حساب‌ها گردد.

     مقابله به مثل و ایجاد توازن وحشت ازجمله اصول پذیرفته شده در روابط بین‌الملل است و دولت‌ها و جنبش‌هاى اسلامى و دینى نیز بر اساس آیه «فَمَنِ اعْتَدَى عَلَیکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَیکُمْ»، مى‌توانند پاسخ تعرضات دیگران را در زمان و مکانى که خود تعیین مى‌کنند، بدهند. پس واکنش‌هاى مقابله‌به‌مثل هم عقلى بوده و موجب توازن وحشت و احتمالاً بازدارندگى مى‌شود.

6-   عملیات هدف قرار دادن کشتى اسرائیلى لورى نشان داد پیشرفت تکنولوژیکى به کمک کشورهاى جبهه مقاومت آمده و نقش عامل انسانى کمرنگ‌تر از گذشته شده است. بنابراین احتمال دارد یکى از گروه‌ها و کشورهاى جریان مقاومت اقدام به این کار کرده باشد. جریان مقاومت منافع مشترکى با هم دارند که حمله به آن حمله به منافع اعضا و دفاع از آن دفاع از منافع همه اعضا است.

7-       بنابراین اتهام‌زنى رژیم صهیونیستى به ایران، گوش شنوایى ندارد. رژیم صهیونیستى باید بداند اکنون فقط با یک گروه فلسطینى روبه‌رو نیست. صهیونیست‌ها و هم‌پیمانان ایشان با یک جبهه گسترده و مجهز به سلاح‌هاى روز باایمان قوى و روحیه جهادى و استشهادى روبه‌رو هستند.#

 

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • يكشنبه, ۱۵ فروردين ۱۴۰۰، ۰۵:۲۷ ب.ظ
  • میز اول