تروریسم هستهای برای فشار در مذاکرات
تروریسم هستهای
برای فشار در مذاکرات
10 دقیقه (زمان تخمینی مطالعه این متن)
اشاره: وقوع انفجار در تاسیسات هستهای نطنز، آنهم در میانه جنگ دیپلماسی ایران و آمریکا و مذاکرات هستهای با 1+4 بیش از هرچیز پیام تخاصم و عداوت استکبارجهانی است. مهمتر از خسارات وارده به تاسیسات هستهای، دونکته است؛ اول این که چه عواملی توانستهاند تا این حد در تاسیسات هستهای نفوذ کنند؟و دوم اینکه چرا رژیم صهیونیستی اینگونه عریان و گستاخانه دست به تخریب و ترور وحمله به تاسیسات ما میزند؟و چرا ما پاسخ او را نمیدهیم؟این مقاله پس از توصیف این حادثه به اختصار به چرایی این اتفاق و پاسخ به پرسشهای فوق میپردازد:
کلیدواژه: تروریسم هستهای؛ مذاکرات هستهای؛ حمله به تاسیسات؛ نطنز؛ حمله سایبری؛ جریان نفوذ
ↆ برای ادامه متن کلیک کنید.
توصیفی از انفجار در تاسیسات هسته ای
این سومین حمله به تاسیسات شهید احمدی روشن در نطنز است. حمله اول که سایبری بود، در اواسط تیرماه ۸۹ و در زمان دولت دمکرات اوباما و چراغ سبز او، به وقوع پیوست. دومین حمله، تیرماه ۹۹ و درزمان ترامپ، اتفاق افتاد که توسط یک مهندس نفوذی که درمسئولیت یکی از شرکتهای پیمانکاری سنجش و اندازهگیری ، طراحی و اجرا شد. سومین حمله نیز در زمان دولت دموکرات جوبایدن انجام شد.
ما یک پست برق در سایت نطنز داریم که از آنجا برق به زیرزمین میرود که حدود ۴۰، ۵۰ متر زیر زمین است. آن محل زیرزمین و مستحکم ساخته شده تا حملات هوایی و موشکی نتواند این مکان را از بین ببرد. دشمن وقتی که ببیند وضعیت اینگونه است، اقدام به خرابکاری سایبری یا خرابکاری از طریق افراد و در تجهیزات خواهد کرد. این کار هم زمان میبرد و ممکن است چند وقت طول بکشد و تجهیزات معیوب ارسال کند، تا به تدریج از آن استفاده شود، این انفجار به واسطه اختلال در قسمت توزیع برق و کابلی اتفاق افتاده که از قسمت دیگر میآید و مربوط به باطریهایی است که اگر برق قطع شود، آنها را قطع کند.
آنها طراحی کرده و متخصصان خود را به کار گرفتند و به گونهای انفجار صورت گرفته است که هم آن سیستم توزیع برق آسیب ببیند و هم کابلی که از سوی باطریها میآید. به این دلیل که ماشین سانترفیوژ نباید برقش قطع شود.
در ماجرای فردو نیز که در سال ۹۱رخ داد، برق را از ۴ کیلومتری قم یا ۳۰ کیلومتری فردو قطع کردند. دکلها و کابلهای برق را با مواد منفجره قطع کردند و نفوذیها در داخل از قسمتهایی که دوربین نبوده، آن بخش باطریها را منفجر کردند. یعنی همزمان که برق قطع شد، باطریها را هم قطع کردند. اما ما آن موقع پیشبینی کرده بودیم و برق را اگرچه از پست جماران گرفته بودیم، اما برای سانتریفیوژها استفاده نمیکردیم. برای برق داخلی نیز گازوئیل برای سه ماه ذخیره کرده بودیم. مانند یک عملیات که باید پشتیبانی بکنیم، این کارها را پیشبینی کرده بودیم. ضربه زدند، اما هیچ اتفاقی برای ماشینهای ما نیفتاد. (گفتگوی دکترعباسی رییس کمیسیون انرژی مجلس)
چرایی عملیات تروریستی توسط رژیم صهیونیستی
در توضیح این دلایل این عملیات خرابکارانه باید گفت:
۱- سادهانگاری است اگر تصور کنیم این اقدام خرابکارانه عملیات خودسرانه صهیونیستها بوده است. چنانچه سابقه عملیات مختلف ترور شخصیتهای هستهای، ناامنی در شهرها و حملات سایبری و پهپادی و انفجاری در گذشته نشان داده است، اینگونه عملیات محصول مشترک اتاق فکر و عملیات آمریکا و اروپا و ارتجاع عرب و مباشرت رژیم صهیونیستی و عوامل داخلی و خارجی آن بوده است.
۲- انتخاب زمان عملیات یکروز پس از روز ملی هستهای و در خلال انجام مذاکرات هستهای، آن هم درشرایطی که نمایندگان آمریکا به وین آمده و در هتل نزدیک هتل مذاکرهکنندگان، اقامت کرده است؛ حکایت از یک عملیات چندجانبه و هماهنگ دارد. چنانچه در مقاله سفر نخست وزیر کره جنوبی گفتیم، آمریکا و همپیمانانش بر مبنای سیاست تهدید و تطمیع (چماق و هویج)همزمان در حال اجرای بک بسته برنامهای ترکیبی هستند تا ایران را بر سر میز مذاکره به انفعال و کوتاه آمدن بکشانند.
چرا ایران پاسخ این حملات را نمیدهد؟
شاید این سوال بیشترین فراوانی را در بین پرسشهای مردمی داشته باشد؛در این باره گفتنی است:
یک- این حملات در واقع پاتکهای دشمن بر علیه مااست. صدمات و خساراتی را که در سال گذشته و سالیان قبل، رژیم غاصب از ایران خورده است، یک فهرست طولانی میشود. حملات سایبری و پهبادی گروهها و کشورهای مقاومت به منافع راهبردی رژیم غاصب در داخل سرزمینهای اشغالی فراوان است که برخی منعکس شده و بسیاری نیز منتشر نمیگردد. بنابراین، اینگونه نیست که ایران و همپیمانانش دست روی دست گذاشته و ساکت نشسته باشند.
دو- در پاسخ متقابل به دشمن صهیونیستی شرایط زمانی و مکانی و هماهنگیهای لازم بین همپیمانان ایران درمنطقه مانند حزب الله و سوریه و حماس و مقاومت عراق باید انجام شود و شرایط داخلی نیز مهیا باشد.
سه- بدون تردید حملات متقابل ایران بهگونهای سهمگینتر و از طُرُقی که لازم باشد درآینده انجام خواهد شد که موجب درهم ریختن سناریوهای پوشالی دشمن خواهد شد.
چرا رژیم صهیونیستی این گونه گستاخانه عمل میکند؟
واقعیت این است که:
اولا- صهیونیستها ذاتا دچار «حماقت و بلاهت» و «جُبن و خوف» عجیبی هستند ، طبعا چنین اقداماتی از ایشان علیرغم مخاطراتی که دارد دور از انتظار نیست.
ثانیا-شرایط رژیم غاصب در یک جمله این است؛«بنبست کامل در داخل و خارج» شرایط کنونی این رژیم منحوس در داخل سرزمینهای اشغالی کاملا آشفته است. برگزاری ۴ انتخابات و به نتیجه نرسیدن احزاب صهیونیستی وضعیت وخیم و سانسورشده کرونایی نمونهی آن است. در خارج نیز شکستهای راهبردی منطقهای و شکست ترامپ در انتخابات و تضعیف آل سعود و دیگر همپیمانان عرب رژیم غاصب مزید بر مشکلات شده است. طبیعی است که از احمقهای درجه یکی مانند نتانیاهو دست زدن به انتحارهای پیدرپی طبیعی است.
ثالثا- یک نکته هم مربوط به ما میشود، عجله برخی مسئولان سیاسی در مذاکرات هستهای و ارسال علامتهای انفعال توسط سیاسیون واداده در بدنه مدیریتی و نخبگانی و رسانهای نیز دشمن را به طمع انداخته است تا در حین جنگ دیپلماسی از «راهبرد درگیری حین جنگ» استفاده کند. یعنی همزمان با درگیری در جبهه اصلی-که الان سیاسی و دیپلماسی است- دست به عملیات ایذایی مانند خرابکاری در نطنز بزند.
بایدجلوی نفوذ گرفته شود
دومین پرسش ومطالبه مهم این است که چرا و تا کی جریان نفوذ باید به اینگونه عملیات خربکارانه در تاسیسات راهبردی ما میخواهد ادامه دهد؟ پاسخ این است که فقط در جنگ نظامی نیست که زد وخورد وجود دارد. در جنگهای اطلاعاتی و امنیتی و رسانهای نیز تک و پاتک وجود دارد ونباید بیش از اندازه به تحرکات دشمن ضریب داده شود. با این همه نمیتوان نگرانی خود را از تداوم این حرکتهای خائنانه انکار کرد. باید نفوذ، جدی گرفته شود تا قدر مجاهدتهای خاموش و بینظیر سربازان و سرداران امنیت بیشتر دانسته شده وتحتالشعاع قرار نگیرد. #
- چهارشنبه, ۱ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۲:۴۶ ب.ظ